Priser

Alle flytninger er forskellige og prisen vil afspejle den flytning der er tale om.

Vi beregner priser ud fra den afstand vores flyttemænd skal rejse med jeres gods. I en normal flytning vil i typisk have en god times tid til at pakke bilen ned – transport tid – og herefter en god times tid til at pakke ud igen. Vi vil sætte pris på information omkring flytningens størrelse for at give jer det bedste bud.

Bestil tid

I forbindelse med en flytning fra f.eks. Aalborg til København vil vi reservere en tid til jer. Dette betyder at en aftale med os altid indebære en gensidig respekt for aftalte tidspunkter for at optimere flytte processen.

Kurer- og Expresskørsel

Vi giver individuelle priser på opgaver indenfor Danmark. Vi køre fra Aalborg og rundt i hele landet. Opgaven vil blive individuelt afregnet og være svarende opgavens størrelse, tid/deadline behov mv. Vi er meget fleksible og går ekstra langt for at vores kunder får deres gods ud til tiden.

Bestil en ekstra hånd

Vi udlejer den chauffør som kører bilen i forbindelse med jeres flytning. Prisen er baseret på timeforbrug og er 600,- (incl. moms) pr. påbegyndt time. Udstyr til effektivt flytning såsom stropper, sækkevogn, stærke arme, gode ben og godt udseende er inkluderet.

Aalborg - Aarhus

Et priseksempel for et Easy-Flyt fra Aalborg til Aarhus befinder sig i ca 6500,- incl moms. (prisen er den samme uanset fra og til destination)

Aalborg - Odense

Et priseksempel for et Easy-Flyt fra Aalborg til Odense befinder sig i ca 7500,- incl moms. (prisen er den samme uanset fra og til destination)

Aalborg - København

Et priseksempel for et Easy-Flyt fra Aalborg til København befinder sig i ca 8500,- incl moms. (prisen er den samme uanset fra og til destination) Dvs. Fra Nørrebro til Aalborg er samme pris som fra Aalborg til Nørrebro.

Frit Valg

Vi flytter fra og til alle destinationer og beregner individuelt priser pr. opgave. Send og en besked og lad os give et godt bud på din flytteopgave.